onsdag 8. desember 2010

Vinterstemning og ventetid



Så nydelige tegninger (http://blogdelanine.blogspot.com/) - må bare dele litt julemystikk med dere få, men kjære innomtittere. Lenge siden sist jeg var innom her selv, det forplikter å blogge, og jammen har ikke hverdagslivet tatt et stort jafs av meg denne høsten. Ikke det at livet ikke er bra - nyinnflytta på en av de fineste gårdene i Klæbu, oppussingsprosjekter, lita bestemt jente i rivende rask utvikling, egne prosjekter som begynner å ta form, det er bare herlig! Så får jeg håpe at det blir litt mer tid til blogging innimellom slagene, jeg vet dere er innom nå og da, så legg gjerne igjen noen ord;-)

søndag 19. september 2010

søndag 27. juni 2010

Skulpturlandskap Nordland



















Et besøk til Eggum i Lofoten anbefales på det sterkeste. Markus Raetz sin skulptur er utrolig fascinerende, den forandrer form 16 ganger når man går rundt den, både form og innhold. En av de fineste kunstopplevelsene jeg har hatt! Se mer på http://www.skulpturlandskap.no/Skulpturlandskap/

mandag 21. juni 2010

Geninne igjen
















Lett å bli inspirert av en slik vegg! Sjekk ut denne herlige kunstneren: http://blogdelanine.blogspot.com. Når vi flytter til Eidstu blir det sy/tegne/male/fundere/filosofere/inspirasjonsrom. Kanskje får jeg gjennomført flere av idèene mine når jeg har et rom jeg kan rote og sulle i. Imens får jeg nøye meg med dagdrømming på nett.

onsdag 16. juni 2010

Geninne's Art








































Geninne er en fantastisk kunstner - jeg blir så glad av å se på arbeidene hennes! Så fantastisk søte motiv, så fine farger. Skulle gjort mye for å ha en filofax som dette - da hadde nok dagene vært gullforgylte... Solstemning fra Mexico - takk Geninne:-)

tirsdag 15. juni 2010

Sommerbukse til Dine





























Endelig fikk jeg ro til å sette meg ned og sy litt. Buksa er sydd av et 40 år gammelt bomullsstoff fra Tsjekkia som jeg fant i Namsos, på Borkmo, der har de mye rart og fint. Artig å tenke på at denne resten har ligget og ventet på meg - det er en deilig kreppet sommerfeeling i stoffet. Så får jeg håpe at lille Dine liker det:-)

tirsdag 18. mai 2010

Maika


Vår lille babysolstråle har blitt en liten jente - 1 år er en fin alder;-)

torsdag 15. april 2010

God ide...
























... å lage smykker av disse fine skårene. Noe som egentlig skal kastes kan bli blikkfang og pryd på ny. Og egentlig var bildet bare fint i seg selv :)

søndag 4. april 2010

"Eden"


Ja, jeg samler! Jeg arvet noen kopper og fat fra Rørstrands "Eden" etter mormor, og snuser bestandig etter muligheten for å supplere... Men ikke så ofte å komme over denne serien - men det gjør det ikke mindre spennende å jakte :) Gleder meg til loppistid!

tirsdag 9. mars 2010

Eidstu





Vi flytter til sommeren! Til dette herlige gamle huset, bygd i 1884, som har mye sjarm og sjel. Og en helt fantastisk beliggenhet, gårdstun med tuntre, akebakker og Nidelva like nedenfor. Vi gleder oss.

lørdag 27. februar 2010


Som en liten eventyrbok er dette stoffet. Retrodepot.com har mye å la seg inspirere av, en gang blir det en stor bestilling derfra:)

onsdag 17. februar 2010

Waiting for the bus


Jeg vil også ha... hipstamatic kamera. Men må kjøpe meg ny iphone først. Men når? Dette er veldig veldig fint, Ole Morten Melgård tok bildet. Liker fargene, stemningen og formatet - retrovibb deluxe. Herlig!

tirsdag 2. februar 2010

Sirens and us


Gleder meg til å høre på denne plata! Et nytt prosjekt som bror Eirik er med på, med en god gjeng dyktige musikere. Fint cover også!

Tulipaner i full blomst


Og jammen godt det finnes noen å plukke... Februar er tulipantid, en bukett med disse er en årlig tradisjon for å prøve å lokke våren litt nærmere...

fredag 29. januar 2010

Space rocket rascals


En liten kjole til Maika i dette stoffet hadde bare vært så superfint... Michael Miller har de mest fantastiske mønster og motiv, et eldorado for alle syende.

mandag 4. januar 2010

En vinterdans


Et fantastisk bilde til ære for det nye året. Det er ikke jeg som har tatt det, men låner det aller ærbødigst en liten stund...

Populære innlegg