søndag 27. juni 2010

Skulpturlandskap Nordland



















Et besøk til Eggum i Lofoten anbefales på det sterkeste. Markus Raetz sin skulptur er utrolig fascinerende, den forandrer form 16 ganger når man går rundt den, både form og innhold. En av de fineste kunstopplevelsene jeg har hatt! Se mer på http://www.skulpturlandskap.no/Skulpturlandskap/

mandag 21. juni 2010

Geninne igjen
















Lett å bli inspirert av en slik vegg! Sjekk ut denne herlige kunstneren: http://blogdelanine.blogspot.com. Når vi flytter til Eidstu blir det sy/tegne/male/fundere/filosofere/inspirasjonsrom. Kanskje får jeg gjennomført flere av idèene mine når jeg har et rom jeg kan rote og sulle i. Imens får jeg nøye meg med dagdrømming på nett.

onsdag 16. juni 2010

Geninne's Art








































Geninne er en fantastisk kunstner - jeg blir så glad av å se på arbeidene hennes! Så fantastisk søte motiv, så fine farger. Skulle gjort mye for å ha en filofax som dette - da hadde nok dagene vært gullforgylte... Solstemning fra Mexico - takk Geninne:-)

tirsdag 15. juni 2010

Sommerbukse til Dine





























Endelig fikk jeg ro til å sette meg ned og sy litt. Buksa er sydd av et 40 år gammelt bomullsstoff fra Tsjekkia som jeg fant i Namsos, på Borkmo, der har de mye rart og fint. Artig å tenke på at denne resten har ligget og ventet på meg - det er en deilig kreppet sommerfeeling i stoffet. Så får jeg håpe at lille Dine liker det:-)

Populære innlegg